Selecteer een pagina

NIEUWS | COLUMNS

GEZOCHT

GEZOCHT: rusthuiskamers

DEBELGEN.EU is momenteel op zoek naar een aantal woonzorgcentra die met ons willen samenwerken. Centraal in het verhaal dat we willen brengen staat de rusthuiskamer. Uitgangspunt is de vraag wat mensen meenemen van thuis om hun kamer in het woonzorgcentrum aan te kleden.
GEHAKT 2.0

Khon-Ek Hon-Wé

Sta ik gisteren aan te schuiven in de Delhaize , ergens in het verre westen van dit land. Hoor ik de ene kassierster naar de andere roepen: Khon-ek hon-wé! Ik onder de indruk. Ik kom hier al jaren. Heb mijn bankkaart al vaker bij mevrouw in de gleuf gestoken. Nooit geweten dat ze Japans sprak. Mooie taal, wel.
GEHAKT 2.0

Als het eten maar goed is

Waar het naartoe gaat deze zomer? Portugal, zeg ik. Enige fierheid in de stem. Omdat het beter klinkt dan Torremolinos. En omdat ik er nog nooit eerder geweest ben en er dus naar uitkijk.
GEHAKT 2.0

In dit apenland

"Is dat uw wagen, meneer?” De ober wijst naar de Landrover net voor het etablissement. Ernaast: een politieagent. “Die gaat u opschrijven, vrees ik."
GEHAKT 2.0

Lach, vampier

Hij is haar vrolijke vampier. Elke avond, na zonsondergang, verschijnselt hij waanzinnig gillend in haar kamertje.
TEKSTARCHIEF

IJsbeer voor één dag

Hoe gek moet je zijn om hartje winter een duik te nemen in een ijskoude zwemvijver? Uw reporter liet zich warm maken door een doorgewinterde ijsberin en ontdekte dat er wel degelijk zoiets bestaat als koudwatereuforie. Een betere high dan seks.

Pin It on Pinterest

Share This